OM GRIMBERGS SKAPARVERKSTAD
Efter ett stickspår på dryga 10 år inom digital grafisk design har jag sökt mig tillbaka till formgivning och tillverkning i trä. Min vision är att kombinera idéer och erfarenheter från grafisk formgivning med min passion för trä och traditionellt hantverk.

Allt du ser tillverkas för hand i mitt snickeri strax utanför Malmö. När en produkt är klar läggs den ut till försäljning och det är exakt det du ser på bilderna som du köper. Varje möbel brännstämplas och får eget tillverkningsnummer. Oftast blir det bara ett exemplar av varje produkt eftersom jag strävar efter att utveckla, förändra och skapa nytt istället för att repetera, vilket gör varje produkt unik.
KÖPA
Hittat du något du gillar? Vad roligt att höra!
Så länge det inte finns en "SÅLD"-markering så finns produkten kvar. Kontakta mig genom nedanstående formulär så löser vi resten. För att inte missa något rekomenderar jag att följa snickeriet på instagram där jag snabbast uppdaterar med vad som händer i snickeriet just nu.
I dagsläget säljer och skickar jag endast möbler inom Sverige.
MILJÖ & HÅLLBARHET
Jag använder enbart trä från leverantörer som ställer höga krav på var råvaran, både då det gäller miljö och arbetsförhållanden.
All ytbehandling sker med "snälla" produkter för både ditt, mitt och jordens välmående. För all målning använder jag linoljefärg från Ottossons Färmakeri och när träet ska synas används livsmedelsgodkänd hårdvaxolja från OSMO.
Jag arbetar för ett minskat slit-och-släng beteende. En produkt från mig ska hålla länge och de byggs i massivt trä vilket gör att naturligt slitage ger en vacker patina istället för att möbeln måste kaseras.

KONTAKT
Hör gärna av dig om du vill köpa något eller undrar något annat.
SKICKA MEDDELANDE
Kul att du hörde av dig!

Jag svarar så snart jag kan.
Back to Top