PAUS I SNICKERIET!
För tillfället arbetar jag med andra projekt än möbelsnickeri, vilket gör att jag inte tar emot några beställningar eller tillverkar nya möbler.
OM GRIMBERGS SKAPARVERKSTAD
Efter ett stickspår på dryga 10 år inom digital grafisk design har jag sökt mig tillbaka till formgivning och tillverkning av möbler. Min vision är att kombinera idéer och erfarenheter från grafisk formgivning med min passion för trä och traditionellt hantverk.
INGET ÄR DET ANDRA LIKT
Allt du ser tillverkas för hand i mitt snickeri strax utanför Malmö. När en möbel är klar läggs den ut till försäljning och det är exakt det du ser på bilderna som du köper. Varje möbel brännstämplas och får eget tillverkningsnummer. Oftast blir det bara ett exemplar av varje möbel eftersom jag strävar efter att utveckla, förändra och skapa nytt istället för att repetera, vilket gör varje möbel unik.
KÖPA MÖBLER
Hittat du något du gillar? Vad roligt att höra! Står priset kvar finns möbeln kvar. Kontakta mig genom nedanstående formulär så löser vi resten. Står det såld är möbeln tyvärr inte tillgänglig i dagsläget, men du är välkommen att skicka en önskan så återkommer jag om/när jag planerat ny tillverkning. För att inte missa något rekomenderar jag att följa snickeriet på instagram där jag snabbast uppdaterar med vad som händer i snickeriet just nu.
I dagsläget säljer och skickar jag endast möbler inom Sverige.
MILJÖ & HÅLLBARHET
Jag använder enbart trä från leverantörer som ställer höga krav på var råvaran, både då det gäller miljö och arbetsförhållanden.
All ytbehandling sker med "snälla" produkter för både ditt, mitt och jordens välmående. För all målning använder jag linoljefärg från Ottossons Färmakeri och när träet ska synas används livsmedelsgodkänd hårdvaxolja från OSMO.
Jag arbetar för ett minskat slit-och-släng beteende. En möbel från mig ska hålla länge och de byggs i massivt trä vilket gör att naturligt slitage ger en vacker patina istället för att möbeln måste kaseras.
SPECIALBESTÄLLNINGAR
Allra största delen av min tid läggs på produktionen av mina egna möbler, men jag gör i viss mån specialbeställningar i de fall min konstnärliga frihet får tillräckligt stort utrymme.
Jag gör inte kopior på möbler eller ren produktion enligt ritning.
KONTAKT
Hör gärna av dig om du vill köpa något eller undrar något annat.
SKICKA MEDDELANDE
Kul att du hörde av dig!

Jag svarar så snart jag kan.
Back to Top